Races

Run o’clock backyard ultra 2022

Praktisk info

Dato: 13. august 2022

Sted:
Rebild Bakker

Silver Ticket løb: Ja

Tilmelding: Klik her

Arrangør: Løbetosset.dk v. Morten Klingenberg

Run O'Clock

Kan du løbe knap 7 km i naturen på en time?

Og kan du gøre det time efter time – ja så se med her!
 
Den 13. august holder vi det vildeste trailløb i noget af det ypperligste natur Danmark har at byde på. Her har du mulighed for en helt særlig løbe-oplevelse i området omkring Rebild Bakker til en weekend, hvor det sociale og hyggelige ved løb er i højsædet.
 
Run O’Clock Backyard Ultra er et Silver Ticket event
Løbet er et Silver Ticket Backyard Ultra, hvor vinderen får plads på det danske Backyard Ultra ‘landshold’, der skal dyste imod de øvrige lande i oktober 2022. Men inden den sejeste kvinde eller mand når så langt, så skal alle andre deltager køres trætte – og hvor lang tid til det tager, det finder vi først ud af på dagen. Løbet fortsætter nemlig indtil, der kun er én løber tilbage.
 
Lidt om det praktiske
Ruten, der er 6,7 km, er primært på brede skovstier og singletracks skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter vi forfra på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.
 
Den eneste pause, du får undervejs, er tiden fra at du kommer i mål og til næste omgang starter. Dvs. løber du omgangen på 50 minutter, så kan du flotte dig og holde 10 minutters pause inden det går løs igen.
 
Der vil være et let depot med vand, energiprodukter, frugt og undervejs dagene igennem lidt let mad til løberne. Det vil dog ikke være fuld forplejning, og deltagerne forventes selv at medbringe eget depot, der kan stille an i fællestelt på pladsen.
 
Det er ikke muligt at overnattet på stævnepladsen, men der er gode muligheder for overnatning på nærliggende campingplads og hotel.
 
Følg med på https://www.facebook.com/RunOClockBY og http://RunOClock.net
 
Tidsplan:
Fredag d. 12. august 2022
Kl. 17.00 – Baghaven åbner for opstilling af telte til løbere og crew.
Kl. 19.00 – Check-in, pre-race-foto, udlevering af startnummer og besvarelse af spørgsmål – og bare masser af ægte Backyard-hygge.
Kl. 21.00 – Check-in lukker
Lørdag d. 13. august 2022
Kl. 06.30 – Check-in af løbere
Kl. 07.45 – Racebriefing
Kl. 08.00 – Løbet starter
Løbet kører hele døgnet – så længe der er løbere der gennemfører ruten på under én time pr. omgang.
Søndag d. 14. august 2021
Løbet kører hele døgnet – så længe der er løbere der gennemfører ruten på under én time pr. omgang.
Mandag d. 15. august 2021
Løbet kører hele døgnet – så længe der er løbere der gennemfører ruten på under én time pr. omgang.